Over de reünie

Momenteel draaien de muzikale voorbereidingen weer op volle toeren. Het beloofd weer een fantastische editie te worden, want we gaan weer alles uit de kast halen om voor één avond weer het Club 70 gevoel terug te brengen!

De meeste dj's van toen zullen weer ten tonele verschijnen en we zullen weer voor genoeg memories zorgen! Net zoals toen in Club 70 zorgen we weer voor twee ruimte dus 2 area's. Ook hebben we twee leuke live acts toegevoegd aan het programma. Deze acts hebben ook ooit in Club 70 opgetreden, nu wat ouder maar het swingt nog steeds.

Datum zaterdag 2 september 2017
Locatie: InCasa Lammermarkt 100 Leiden
Aanvang 20.30 uur tot 02.00 uur

Het leuke van de DJ's is, dat ze nog steeds actief draaien op de verschillende feesten en evenementen, de een wat minder dan de andere.

Joop; ik stond met mijn Carla achter de voor bar, ik kijk met weemoed terug naar die tijd, wat een heerlijke avonden hebben we daar meegemaakt. Donderdag tot met zondagavond was het feest. Volledige maandsalarissen werden opgemaakt tijdens de avonden in Club 70. Ik vind het een leuk initiatief, ik hoop dan ook weer veel bekenden tegen te komen op 3 september.

DJ Andre; draaide voornamelijk in de boven zaal, hij kan zich nog goed de playback avonden herinneren, het was altijd een groot feest. Ook ik deed ooit mee aan de playbackshow. Opblaasbare tieten, hilarisch was het. Club ging los, verlang nog regelmatig terug naar die tijd.


DJ Ruud; begon eerst als glazenophaler maar vond het draaien toch interessanter. Ruud kijkt er naar uit; "leuk om weer wat oude Club-gangers te zien". We hebben ook allerlei artiesten live gezien, The Trammps, Lee Towers en Andre Hazes, de tijden toen waren anders.


DJ Shannon; "ik vond het zo leuk dat ik werd gebeld, ik zei direct ja natuurlijk ben ik erbij". Ik draaide voornamelijk in de bovenzaal, ik herinner me nog dat ik van Kees de max singel Gone Gone van Johnny Matis kreeg, wat een kneiter van een hit werd dat, grijs gedraaid, komt zeker 3 september weer voorbij.


DJ Paul; nog steeds wekelijks terug te vinden als DJ op de verschillende evenementen. Ik draaide beneden. Ik draaide eerst in o.a. Noordwijk en werd gevraagd of ik in Club 70 wilde komen draaien. Ik was echt een Disco en Soul fan. De platen op vinyl van toen draai ik nu nog steeds. Alleen nu staat mijn muziek op een USB stick. Ik heb er zin in wordt een top avond.